Fashion Adviseur | Calico Club / Terrace Venlo | 24 - 38 uur

Calico Club / is op zoek naar een nieuwe fashion adviseur voor de Terrace locatie in Venlo. Wil jij Champions League spelen op modegebied? Giert het modebloed door jouw aderen? Denk jij out of the box? En word je blij van exclusieve menswear en sneakers van merken zoals Stone Island, New Balance, AMI Paris en meer, lees dan snel verder!

Dit ga jij doen:
Jij gaat onze gasten helemaal gelukkig maken met een nieuwe outfit. Dat betekent: goed luisteren, meedenken en helpen met jouw kennis en stylingadvies. Van een nieuwe release, een volledige garderobe of een specifieke wens tot lekker out-of-the-box, jij stelt de mooiste outfits samen. Verdiep je in degene die voor je staat, zorg ervoor dat mensen onderdeel worden van onze kledingstijl. Ondertussen zorg je er samen met je collega’s voor dat de winkel er helemaal top uitziet en dat de collecties mooi worden gepresenteerd. Schuilt er in jou een echte fashion adviseur, een modefanaat én een gezellige collega? Dan willen we je heel graag ontmoeten!

Waarom jij onze nieuwe collega bent:

  • Je bent een échte fashion liefhebber. Mode is jouw middle name en je enthousiasme werkt aanstekelijk.
  • Je hebt, als ’t even kan, aantoonbare ervaring in de mode- of hospitality branche.
  • Je spreekt goed Nederlands en bent communicatief sterk.
  • Je bent beschikbaar voor 24 tot 38 uur per week, je werkt in deze functie op in overleg, doordeweeks en in het weekend.

Calico Club /
De missie van Calico Club / is om een begrip te zijn in de Nederlandse fashion markt. Calico Club moet de bestemming zijn voor culturele pioniers. We vertellen graag echte verhalen, samen met de merken in ons portfolio, de partners met wie we samenwerken en onze community. Verhalen over merken en producten waar we van houden, door middel van retail, activaties en editorials. Onze pilaren zijn stories, service, people, product. Waarom is ons product interessanter die dan van de buurman? Het overtreffen van de verwachtingen van de gast. We value every face. Het hebben van het coolste en meest exclusieve product op de markt.

Ontstaan in 2013 als kleine retail operatie in sneakers en kleding is Calico Club / nu uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende retailers in de Nederlandse markt. In 2022 is Calico Club / onderdeel geworden van Van Tilburg Mode & Sport – de grootste en gezelligste modefamilie van Nederland. Calico Club / cottage is gevestigd in Nistelrode en Calico Club / terrace is gevestigd in Venlo.

Vijf redenen om te werken bij Calico Club / Terrace:

  1. De mooiste modewinkel, de aller(!)leukste collega’s, een fijne en warme sfeer.
  2. Het salaris. Marktconform, 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen.
  3. De korting. Je krijgt 20% op al je aankopen in onze winkel en online!
  4. Word onderdeel van de tofste activaties en events in de Nederlandse markt.
  5. Groeien! Met training en coaching on the job en volop doorgroeimogelijkheden.

Klaar om te vlammen?
Leuk! Dan horen we graag van je. Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier of bel voor meer info even met onze HR afdeling: 0412- 782892 of stuur een appje naar onze recruiter Marjolijn via 06-45825530.

 

 

Sollicitatiereis bij Van Tilburg Mode & Sport;

van paskamer tot garderobe