Welkom in de grote Van Tilburg familie

 

Wat zijn we trots op wat we gedurende drie generaties hebben neergezet! Wat op 16 mei 1950 begon als een kleermakerswinkel in kleine oplagen is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende modewinkel. 

Sinds 2022 hebben Paul en Matthijs van Tilburg het stokje overgenomen van hun ouders Peter en Elly van Tilburg en vormen zij de hedendaagse directie. Paul vervult de rol van algemeen directeur en richt zich vooral op de bedrijfsstrategie. Zijn broer Matthijs is verantwoordelijk voor alle commerciële zaken, zoals de inkoop en verkoop. Samen zorgen de twee broers voor de juiste balans tussen het bewaken van de Van Tilburg heritage en nieuwe innovatieve ideeën om aan te (blijven) sluiten bij de behoefte van de klant. 

Op dit moment bestaan Van Tilburg uit meer dan 500 medewerkers en zo’n 18.000 m2 vloeroppervlak. Wij hebben meer dan 800 verschillende merken in het assortiment en per jaar verkopen we ongeveer 1 miljoen kledingstukken aan 750.000 bezoekers.

In al die jaren is er dus veel veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Nog steeds staat Van Tilburg Mode & Sport voor vakmanschap, service en gastvrijheid. En dit zullen wij ook blijven doen!

 

Gastvrijheid en gastblijheid

 

Alles draait bij Van Tilburg om mensen; want iedere gast is een mens met menselijke behoeften en verlangens. Wij hebben als belangrijkste taak om mensen blij te maken. Mensen willen gezien worden, een luisterend oor, een compliment. Het gaat om echt contact, dat uit je hart komt. Gastvrijheid betekent gasten vriendelijk welkom heten, hen met open armen ontvangen, optimaal begeleiden en met inlevingsvermogen tegemoetkomen. 

Zowel voor als achter de schermen maken we er bij Van Tilburg elke dag opnieuw, voor iedere gast, een feestje van!

 

“De kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn.”

 

 

Volg ons

 

 

 

 

 

 

 

Vragen over werken bij Van Tilburg?

 

Whatsapp: 06-45825530
Telefonisch: 0412-782892

 

 

 

Volg ons

 

 

 

Vragen over werken bij Van Tilburg?

 Whatsapp: 06-45825530
 Telefonisch: 0412-782892