Werken bij Van Tilburg

Van Tilburg Mode en Sport te Nistelrode is een succesvol Brabants familiebedrijf dat een totaalconcept aan topmerken biedt in mode, sport, accessoires en schoenen en is met een winkeloppervlak van ruim 18.000 m2 en 500 medewerkers de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland.  

Wij bieden goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, korting op onze gehele collectie, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, collectieve verzekeringen, provisieregeling store totaal, een goed verzorgde gratis lunch, 24 verlofdagen, 8% vakantiegeld, een flinke korting op je fitness abonnement en natuurlijk een gezellige en gemoedelijke Brabantse werksfeer! 

Tevens bieden wij goede ontwikkelmogelijkheden waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en ambities. We beginnen ieder jaar met een persoonlijk ontwikkelgesprek waarin je aan kunt geven waarin je jezelf nog verder wilt ontwikkelen en wat je hiervoor nodig denkt te hebben. We vinden het namelijk belangrijk dat je je binnen onze organisatie kunt ontplooien en plezier in je werk houdt. Ons opleidingstraject biedt coaching, opleidingen en trainingen om het beste uit onze medewerkers te halen. Denk hierbij aan een introductietraining, een mentor die jou inwerkt, coaching on the job, persoonlijke ontwikkelgesprekken, evaluatiemomenten en trainingen op het gebied van o.a. personal shopping, hospitality, communicatie, leiderschap en vakinhoudelijke trainingen. Tevens bieden wij Fashionmanagement traineeships (HBO+) aan ambitieuze toppers.

Bij Van Tilburg krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en stellen wij het op prijs als je de verantwoordelijkheid neemt om jezelf en onze dienstverlening nog verder te verbeteren!

 

Stage


Van Tilburg is een erkend leerbedrijf en biedt regelmatig stageplaatsen en leerwerktrajecten vanaf MBO 3 niveau. Onze ervaren praktijkopleiders zorgen ervoor dat je alles leert op het gebied van klantgerichtheid, adviesvaardigheden en hospitality zodat je je kunt ontwikkelen tot een volwaardig verkoopadviseur. Tevens hebben wij regelmatig meewerkstages bij onze E-commerce afdeling.